Er is zilver gevonden
in Wateringen

Nieuw: Gold. Het extra grote woningtype van Zilverkwartier

Het Zilverkwartier is uitgebreid met een nieuw juweeltje, of beter gezegd: juweel. Woningtype: Gold. Extra groot en extra ruim voor nog meer woongeluk voor het hele gezin en plek genoeg voor wel 10 Golden Retrievers.

De ruime hal met toilet leidt naar de grote woon­keuken en de riante woonkamer van de woning. Vanuit de woonkamer kunt u via openslaande deuren naar de tuin die op het Zuid­-Westen ligt en die rondom de woning te vinden is. Tevens is in de hal ook de trap naar de eerste verdieping te vinden.

Hier komt u uit op een grote overloop met daar aangrenzend vier grote slaapkamers en een luxueuze badkamer voor het hele gezin. Alles oogt chique en straalt bijzondere klasse uit. 

De zolder is geheel in lijn met de architectuur en ook groot, ruim en licht. Zeker als u gebruik maakt van de optie voor een extra dakkapel.

Naast deze optie zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw woning helemaal naar wens in te delen. Zo zijn er verschillende uitbreidingsmogelijkheden door middel van een uitbouw over de gehele achterzijde of een gedeelte daarvan. Hiernaast kan de berging in de tuin worden vergroot.

Ook zijn er in de woning verschillende indelingen mogelijk. Zo kan de locatie van de keuken worden verplaatst. Maar ook de eerste en tweede verdieping bieden mogelijkheden tot het realiseren van extra bad­ en slaapkamers.

 

SPECIFICATIES BEGANE GROND:

* Ruime hal met toilet
* Woonkamer / woonkeuken: 65,5 m2
* Vloerverwarming
* Kavels van circa 314 m2 tot 357 m2
* Tuin op het Zuid-Westen
* Berging in tuin
* 2 eigen parkeerplaatsen

Kijk voor alle verkoopdocumentatie bij de downloads.

 

SPECIFICATIES EERSTE VERDIEPING:

* Slaapkamer 1: 21 m2
* Slaapkamer 2: 12 m2
* Slaapkamer 3: 11 m2
* Slaapkamer 4: 8 m2
* Badkamer: 5,5 m2 
* Separaat toilet
* Vloerverwarming

Kijk voor alle verkoopdocumentatie bij de downloads.

 

SPECIFICATIES TWEEDE VERDIEPING:

* Zolder: 29,5 m2 
* Berging: 1,5 m2
* Afgesloten technische ruimte met warmtepomp
* Twee dakramen

Kijk voor alle verkoopdocumentatie bij de downloads.

Sfeer foto's