Zes nieuwe 
kroonjuwelen

Stel uw eigen woning samen aan de hand van de vele mogelijkheden

De ruime hal met toilet leidt naar de grote woon­keuken en de riante woonkamer van de woning. Vanuit de woonkamer kunt u op twee plaatsen via openslaande deuren naar de tuin die op het Zuid­ Westen ligt en die rondom de woning te vinden is. Tevens is in de hal ook de trap naar de eerste verdieping te vinden.

Hier komt u uit op een grote overloop met daar aangrenzend drie grote slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer een eigen inloopkast heeft en een luxueuze badkamer voor het hele gezin. Alles oogt chique en straalt bijzondere klasse uit. De zolder is geheel in lijn met de architectuur en ook groot, ruim en licht. Zeker als u gebruik maakt van de optie voor een extra dakkapel.

Naast deze optie zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw woning helemaal naar wens in te delen. Zo zijn er verschillende uitbreidingsmogelijkheden door middel van een uitbouw over de gehele achterzijde of een gedeelte daarvan. Hiernaast is een erker aan de voorzijde mogelijk en kan de berging in de tuin worden vergroot.

Ook zijn er in de woning verschillende indelingen mogelijk. Zo kan er een slaapkamer met badkamer op de begane grond worden gerealiseerd en kan de locatie van de keuken worden verplaatst. Maar ook de eerste en tweede verdieping bieden mogelijkheden tot het realiseren van extra bad­ en slaapkamers.

 

SPECIFICATIES BEGANE GROND:

* Ruime hal met toilet
* Woonkamer / keuken: 70 m2
* Vloerverwarming
* Kavels van circa 314 m2 tot 357 m2
* Tuin op het Zuid-Westen
* Berging in tuin
* 2 eigen parkeerplaatsen

Kijk voor alle verkoopdocumentatie bij de downloads.

 

SPECIFICATIES EERSTE VERDIEPING:

* Slaapkamer 1: 14 m2 met inloopkast van 5 m2
* Slaapkamer 2: 13 m2
* Slaapkamer 3: 10 m2
* Badkamer: 5 m2 
* Separaat toilet
* Vloerverwarming

Kijk voor alle verkoopdocumentatie bij de downloads.

 

SPECIFICATIES TWEEDE VERDIEPING:

* Zolder: 27 m2 
* Afgesloten technische ruimte met warmtepomp
* Twee dakramen

Kijk voor alle verkoopdocumentatie bij de downloads.

Zilverkwartier. Schitterend wonen

Sfeer foto's